Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header01.jpg

Učenici i studenti koji se školuju na otoku svoga prebivališta imaju pravo na dva besplatna polazno-povratna putovanja tjedno, na svim linijama uključujući i na linijama i relacijama koje se primjenjuju na njihov otok prebivališta.
Pozivamo roditelje da naprave otočne iskaznice svojoj djeci kako bi mogli realizirati ovo pravo. Ako već imaju otočne iskaznice, provjerite u najbližoj pošti je li iskaznica izdana nakon datuma kad su uvedene veće povlastice za učenike.


ŠTO JE POTREBNO ZA DOBIJANJE OTOČNE ISKAZNICE
Ispunjen zahtjev za izdavanjem otočne iskaznice – u poštanskom uredu
Jedna fotografija (dimenzija 34mm x45mm-kao za osobnu iskaznicu ili putovnicu
Za maloljetno dijete zahtjev podnosi roditelj te mora predočiti svoju osobnu iskaznicu, kao i dokument identifikacije djeteta za koje podnosi zahtjev (putovnica, osobna iskaznica ili rodni list). Dijete od 12 godina i starije može i samo podnijeti zahtjev ukoliko posjeduje identifikacijski dokument.
Prvo izdavanje Otočne iskaznice za pomorski prijevoz osoba je za korisnika besplatno. U protivnom stoji 65 kuna. S tri odlaska na Susak cijena je već isplaćena.

Učenici i studenti koji se školuju na otoku svoga prebivališta imaju pravo na dva besplatna polazno-povratna putovanja tjedno, na svim linijama uključujući i na linijama i relacijama navedenim u Prilogu 1. ovoga Pravilnika, a koje se primjenjuju na njihov otok prebivališta.

 otocneiskaznice

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates