header5.jpg

I ove godine dvije posade Centra za zdravo odrastanje »IDEM i ja« sudjeluju u Floti mira »Mirno more«. Jedna će se posada floti od 101 jedrilice danas priključiti isplovljavanjem iz Biograda, a druga iz Kaštela. Po prvi puta u Floti mira sudjelovat će i jedna posada Odgojnog doma iz Malog Lošinja (Video 4:19).

Opširnije...

Polaznici Udruge i voditeljica Bojana Genov govore o iskustvima s izleta u Minhen u emisiji Blitz razgovor radija "Jadranka" (zvučni zapis).

U nastavku je galerija fotografija s izleta.

Opširnije...

Tridesetak članova Centra za zdravo odrastanje IDEM i ja boravilo je proteklog vikenda u Minhenu na razmjeni i učenju te dogovoru za treće po redu sudjelovanje u Floti mira (Opis sadržaja posjeta s galerijom fotografija).

Opširnije...

Na kraju ovogodišnje plovidbe Flote mira "Mirno more" priređena je Fešta mira na kojoj je izvedena pjesma u čijoj realizaciji je sudjelovala i ekipa IDEM i ja (video 4:38).

Opširnije...

U međunarodnom jedriličarskom projektu »Mirno more« i ove je godine sudjelovao tim lošinjskog Centra za zdravo odrastanje »Idem i ja« u sastavu Marigon Krasnić, Antonia Manzoni, Emina Buljubašić, Petar Sklepić, Martin Đapić i Mirko Klincov, uz voditelje Jasenku Kojadin i Mladena Matuncija te skipere Horsta Bernharda i Stefana Loefflera. Lošinjski sudionici vratili su se na svoj otok obogaćeni novim iskustvima prijateljstva, razmjene, sudjelovanja i stjecanja vještina potrebnih za zajednički život na jedrilici, izvijestio je Novi list.

Opširnije...

Sudionici flote mira Mirno more iz Centra za zdravo odrastanje iDEM i ja proveli su protekli vikend u Beču na godišnjem susretu sudionika međunarodnog pedagoškog projekta. Ovaj se vikend dugo iščekivao, a radost ponovnog susreta bila je ogromna. U zimskoj atmosferi predblagdanskog Beča dozvane su zajedničke slike ljeta, obnovljena sjećanja na jedriličarske zgode, potvrđena prijateljstva i planirani novi susreti.

Opširnije...

Posada Centra za zdravo odrastanje IDEM i ja vratila se na Lošinj nakon sedmodnevnog sudjelovanja u Floti mira u okviru međunarodnog projekta suradnje, mira i tolerancije Mirno more kojem je cilj okupljanja djece i mladih različitog etničkog i socijalnog porijekla putem jedrenja. Financijsku podršku sudjelovanju IDEM i ja osigurala je organizacija Friedensflotte iz Salzburga.

Opširnije...

Posada Centra za zdravo odrastanje IDEM i ja vratila se na Lošinj nakon sedmodnevnog sudjelovanja u Floti mira u okviru međunarodnog projekta suradnje, mira i tolerancije Mirno more kojem je cilj okupljanja djece i mladih različitog etničkog i socijalnog porijekla putem jedrenja.

Opširnije...

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2011.
Izvještaj 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates