Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header8.jpg

U ponedjeljak 13.6. u 19h u Klubu IDEM I JA se održala projekcija filma Thumbsucker. To je film Mike Millsa iz 2005. godine o problemima u odrastanju jednog gimnazijalca koji uz sve ostale ima i jedan skriveni problem, a naslov filma govori koji. Prije filma održan je kratki uvod, a poslije su pušteni neki spotovi Mike Millsa.

Evo što o filmu kažu na filmski.net: ... Shvativši da mu navika cuclanja palca uništava život, tinejdžer Justin svoj problem pokušava riješiti hipnozom. Justin Cobb (Lou Taylor Pucci) je 16godišnjak koji, otkad zna za sebe, veći dio vremena provodi cuclajući palac. Otac (Vincent D'Onofrio), koji se proslavio kao igrač nogometa, pokušava mu pomoći raznim protuotrovima no ništa ne pomaže. Majka (Tilda Swinton) pak ima drugih zanimacija. Ona je medicinska sestra u imaginarnoj vezi sa TV zvijezdom što joj ne ostavlja previše vremena za sina. Vidjevši da mu nesretna navika smanjuje izglede kod suprotnog spola na nulu, uništava obitelj i bilo kakav oblik društvenog života, Justin u pomoć poziva ortodonta (Keanu Reeves) hipija koji problem pokušava riješiti hipnozom. Nakon tretmana, počinje eksperimentirati konzumirajući veće količine alkohola, droge i seksa, a posebna su priča debate na koje se Justin zakačio kao da su pitanje života i smrti. Kao, uostalom, i sve kad ste u pubertetu. 'Thumbsucker' je debitantski film Mikea Millsa, još jednog iz plodne meke redatelja, Directors Labela, uz već priznate i poznate; Spikea Jonzea, Michela Gondrya, Jonathana Glazera i nekoć im pripadajuće Sofie Coppole.

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates